Akár mennyezeti, akár beépített, klasszikus vagy modern, a konyhai páraelszívó egy elengedhetetlen eszköz, amelyet gondosan kell kiválasztani, szem előtt tartva olyan tényezőket, mint a funkcionalitás, a stílus, az egyszerű beépíthetőség és a praktikusság. A Fabernél már több mint 60 éve sikeresen ötvözzük ezeket az elemeket. Ennek eredményeképpen a mi páraelszívóink kedvelt választás azok számára, akik egy élvezetesebb főzési élményt, és szagoktól, nedvességtől és gőzöktől mentes konyhát keresnek.

 

A folyamatos innováció és fejlesztés iránti elkötelezettségünknek köszönhetően újabb és újabb módszereket fejlesztünk, annak érdekében, hogy a főzés minél kielégítőbb és kellemesebb élményt nyújtson.

 

IME NÉHÁNY FABER TECHNIKAI FEJLESZTÉS:

 

STEAM OFF SYSTEM – SOS: Az SOS rendszer változó geometriájú, spirális alakú, ellenőrzött légáramlást bocsát szembe a befelé áramló levegővel, így csatornázza be és irányítja a szűrőkre a füstöt és a párát, növelve ezzel az elszívó hatékonyságát.

 

FABER SIL-K ACT TECHNOLÓGIA: 10dB (A) zajcsökkentés a felére csökenti a zajérzetet az emberi fül számára. A FABER egyedülálló SIL-K ACT technológiája akár 13 dB (A)-es zajcsökkentése és az alacsonyabb frekvenciák felé történő elmozdulás együttes hatásának köszönhetően a páraelszívó zaja sokkal kevésbé érzékelhető.

 

FABER ENERGY SAVING: A Faber zöld páraelszívói akár 85%-kal kevesebb energiát fogyasztanak az átlagosnál. Évente annyi légszennyeződést szűrnek ki, mint amennyi kipufogógázt egy autó kibocsát 1.747 km-n keresztül. Valóban lenyűgöző eredményt ért el a Faber két exkluzív termékének, a kefe nélküli motornak és a LED világítás technológiának köszönhetően.

 

FABER HIGH FILTERING: Csak a Faber technológiája éri el a 95%-os hatékonyságot a szagok semlegesítésében. A Faber HFH rendszerében a szűrő, amit a levegő útjába helyezünk henger alakú és felülete nagyobb, mint a hagyományos lapos szűrőké. A nagyobb felület pedig hatékonyabb szűrést tesz lehetővé. A szűrő két különböző porozitású és aktív szén-koncentrációjú lapból áll.